Sieraden van zoetwaterparels & edelstenen

Algemeen
JoJaMa is een geregistreerde handelsnaam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34252334. Het BTW-nummer is NL0012777378B14.

Levertijd
JoJaMa streeft ernaar te leveren tussen 2 en 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling, voor zover de artikelen op voorraad zijn.

Plaats van levering
Wij leveren in principe binnen Nederland. Op aanvraag leveren wij ook naar andere landen. De gehanteerde verzendtarieven op onze website zijn alleen geldig voor leveringen binnen Nederland. Verzendtarieven voor het buitenland zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Natuurproducten
Omdat de meeste van onze materialen natuurproducten zijn en handmatig zijn verwerkt, dient u altijd rekening te houden met eventuele maat- en of kleurverschillen.

Kleur en uitvoering
Kleur en afbeeldingen kunnen afwijken van de echte kleuren van onze artikelen.

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Klachten
De klant wordt verzocht geleverde artikelen zo snel mogelijk te controleren; reclames kunnen binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling bij JoJaMa worden ingediend. Klachten dienen in ieder geval altijd te worden ingediend voordat de artikelen worden verwerkt. Als u de materialen eenmaal verwerkt heeft, kunnen wij geen verantwoording voor gebreken en eventuele kleurverschillen aanvaarden.

Heeft u klachten over een door ons geleverd artikel neem dan contact met ons op per email via de pagina Contact. Uw klacht wordt in behandeling genomen en in overleg wordt zo spoedig mogelijk – doch uiterlijk binnen 5 werkdagen – naar een oplossing gezocht. U wordt per email op de hoogte gebracht van een eventuele oplossing van uw klacht.

Niet goed – geld terug
Als een artikel niet goed is of verkeerd is geleverd, wordt het zo spoedig mogelijk na geleverd dan wel het aankoopbedrag terugbetaald. Zie ook onder klachten. Het artikel en eventuele verpakking moeten vanzelfsprekend onbeschadigd en in originele staat zijn.

Artikelen ruilen
De artikelen mogen binnen 7 dagen geruild worden, mits de artikelen en verpakking onbeschadigd zijn. Uitgezonderd zijn artikelen die speciaal voor u zijn bewerkt, bijvoorbeeld op maat gemaakt, op maat besteld of op kleur gemengd. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending wordt het verschuldigde bedrag aan u overgemaakt. De kosten van retourzending zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen dienen altijd goed verpakt te zijn en voorzien zijn van naam, adres en reden van retourzending.

Verzending
De door u bestelde artikelen worden verzonden via PostNL. Wij zijn niet aansprakelijk voor het zoek raken van zendingen door PostNL.
Voor verzending wordt € 4,50 in rekening gebracht. U ontvangt een Track & Trace code om uw bestelling te volgen. Voor verzending naar het buitenland dient u contact met ons op te nemen.

Workshops
JoJaMa is niet verantwoordelijk voor schade, aangericht door de deelnemer aan de workshop. De deelnemer zal door JoJaMa aansprakelijk worden gesteld.

Betalingen
Uw betalingen dienen te worden overgemaakt naar RABOBANK: 12.40.86.756 of
IBAN: NL79RABO0124086756 ten name van JoJaMa te Haarlem.

Privacy van gegevens
Uw gegevens worden in ons klantenbestand opgeslagen en uitsluitend gebruikt voor het bezorgen van uw bestellingen, uw betalingen te kunnen controleren en het verzenden van onze nieuwsbrief, voor zover u zich daarop heeft geabonneerd. Wij houden ons aan de Wet Persoonsregistraties. Het Privacybeleid van JoJaMa kunt u hier vinden.

Algemene voorwaarden