JoJaMa

Reis naar China

Ik ben in China tot 5 april. Beetje vakantie, beetje rondneuzen, beetje kralen kopen.
Iets nodig uit China, kralen of iets anders, laat het me weten via info@jojama.nl en ik zal kijken of ik je kan helpen.
Image-1

Exposities

Galeriebloemendaal.com/agenda
Van 11 april t/m 4 mei
JoJaMa is wederom gastexposant in deze pop-up galerie in het voormalig Blokker pand aan de Bloemendaalseweg in Bloemendaal. Openingstijden do t/m za van 12-17 uur
Ik ben zelf regelmatig als gastvrouw aanwezig.
Maak een afspraak als je speciaal voor mij wilt langskomen. Meer dan welkom!

Galerieannee.nl
JoJaMa sieraden liggen op de Annee kraam op zondag 14 april. Dan worden de bloemencorso praalwagens tentoongesteld. Loop ook eens binnen om de schitterende werken te bekijken van zeer uiteenlopende kunstenaars.

Sfeervol.nu
JoJaMa beschikt over twee plankjes bij dit gezellige koffiehuisje. Een aanrader voor een lekker kopje koffie met….. Mijn collectie wisselt regelmatig.

OBA.nl
In het filiaal van de Openbare Bibliotheek Amsterdam filiaal Olympisch Kwartier vult JoJama de mega vitrine met een grote collectie sieraden, uiteenlopend van parels tot edelstenen tot lava. Klein en fijn & megagroot. Tot midden april.
jjm022019

Workshops

Altijd al willen leren hoe nou toch die knoopjes te maken tussen de parels of edelstenen? En willen weten waarom parelsnoeren worden geknoopt? Het is geen makkelijk klusje, maar zeker het proberen waard.

Ik geef graag uitleg over de verschillende soorten parels. In overleg wordt bepaald hoe het snoer wordt afgewerkt: met eigen of aan te schaffen sluiting, inlakballen of frenchwire, met zilver, verguld of goud.

De prijs: € 45 inclusief basissnoer zoetwaterparels in wit of grijs en zilveren kapittelsluiting.

De workshop wordt bij mij thuis gegeven en er kunnen maximaal 5 personen deelnemen. Inloop vanaf 13 uur. Dan heb je even de tijd om in mijn kralenkamer rond te neuzen. We starten om half twee & gaan tot rond 16.30 uur door. Belangstelling? Stuur een email naar info@jojama.nl

oh, nog een tip: vergeet vooral niet je leesbril mee te nemen.
jjm-slide3
Op verzoek van oud-workshoppers organiseer ik een terugkommiddag op donderdag 18 april. Ben je vergeten hoe het ook alweer ging met die knoopjes, zoek je een paar losse kralen, een heel snoer of wat draad? loop dan gezellig binnen.
Binnenlopen kost niets.
Het materiaal wordt in rekening gebracht.
facebook instagram
MailPoet